Tραμπ: Ανοιχτό ενδεχόμενο αναβολής της συνόδου με τη Β. Κορέα

Tραμπ: Ανοιχτό ενδεχόμενο αναβολής της συνόδου με τη Β. Κορέα

Ανοιχτό ενδεχόμενο αναβολής της συνόδου με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, άφησε ο Ντόναλντ Τραμπ υπενθυμίζοντας πως έχει θέσει ορισμένες προϋποθέσεις. Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την υποδοχή του προέδρου της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν στον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον συνεχίζει τις προετοιμασίες για τη σύνοδο κορυφής, […]

Ανοιχτό ενδεχόμενο αναβολής της συνόδου με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, άφησε ο Ντόναλντ Τραμπ υπενθυμίζοντας πως έχει θέσει ορισμένες προϋποθέσεις.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την υποδοχή του προέδρου της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν στον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον συνεχίζει τις προετοιμασίες για τη σύνοδο κορυφής, προειδοποιώντας όμως ότι είναι έτοιμος να την ακυρώσει ή να την αναβάλει αν δεν εκπληρωθούν ορισμένες προϋποθέσεις.

Ο Τραμπ εγγυήθηκε την ασφάλεια του Κιμ και επανέλαβε ότι προϋπόθεση για τη συνάντηση –η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη- είναι η αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, η Νότια Κορέα, η Κίνα και η Ιαπωνία θα είναι πρόθυμες να βοηθήσουν και επενδύσουν χρήματα στη Βόρεια Κορέα.

160503_POL_trump-president.jpg.CROP.promo-xlarge2


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ