Το χρέος στο Eurogroup της Πέμπτης

Το χρέος στο Eurogroup της Πέμπτης

Για το χρέος θα συζητήσουν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης στο Eurogroup της Πέμπτης. Αυτό επιβεβαιώνει και η ατζέντα της συνάντησης που δημοσιεύτηκε μόλις επισήμως από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. «Οι θεσμοί και ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θα ενημερώσουν το Eurogroup για την πορεία της τέταρτης αξιολόγησης. Θα παρουσιάσουν τη συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο […]

Για το χρέος θα συζητήσουν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης στο Eurogroup της Πέμπτης. Αυτό επιβεβαιώνει και η ατζέντα της συνάντησης που δημοσιεύτηκε μόλις επισήμως από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

«Οι θεσμοί και ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θα ενημερώσουν το Eurogroup για την πορεία της τέταρτης αξιολόγησης. Θα παρουσιάσουν τη συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (staff-level agreement) που ολοκληρώθηκε ανάμεσα στους θεσμούς και τις ελληνικές Αρχές στις 19 Μαΐου», αναφέρεται.

«Η Ελλάδα σκοπεύει να εφαρμόσει τα απαιτούμενα μέτρα πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 21 Ιουνίου 2018. Η επίσημη ημερομηνία λήξης του προγράμματος είναι η 20ή Αυγούστου 2018».

Και καταλήγει: «Το Eurogroup θα συνεχίσει επίσης τις συζητήσεις της για τη στρατηγική του χρέους».

TsakalotosMoskovisi0902

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ