Καμμένος (Ε): Δεν ψηφίζουμε λύση με το όνομα «Μακεδονία»

Καμμένος (Ε): Δεν ψηφίζουμε λύση με το όνομα «Μακεδονία»

Με το όνομα «Μακεδονία του Ίλιντεν» να είναι ακόμα στο τραπέζι και τον Ζόραν Ζάεφ να επιμένει, ενώ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος γνωστοποιεί ότι η ελληνική πλευρά ξανακοιτάζει τη λίστα με τις λύσεις Νίμιτς, ο Πάνος Καμμένος προβαίνει σε… επαναληπτικές δηλώσεις. Μιλώντας στον Alpha 9.89 διευκρίνισε –ξανά– ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει λύση «με το όνομα […]

Με το όνομα «Μακεδονία του Ίλιντεν» να είναι ακόμα στο τραπέζι και τον Ζόραν Ζάεφ να επιμένει, ενώ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος γνωστοποιεί ότι η ελληνική πλευρά ξανακοιτάζει τη λίστα με τις λύσεις Νίμιτς, ο Πάνος Καμμένος προβαίνει σε… επαναληπτικές δηλώσεις.

Μιλώντας στον Alpha 9.89 διευκρίνισε –ξανά– ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει λύση «με το όνομα Μακεδονία. Οι ΑΝΕΛ το έχουμε στην ιδρυτική διακήρυξη».

Επανέλαβε επίσης πως θέση της κυβέρνησης είναι ότι δεν θα έρθει στη Βουλή καμία συμφωνία προς κύρωση αν προηγουμένως δεν έχουν γίνει αλλαγές στο Σύνταγμα της ΠΓΔM. Ωστόσο, εκτιμά ότι και στα Σκόπια πολύ δύσκολα θα υπάρξει πλειοψηφία 2/3 για την αλλαγή ονομασίας, ενώ περιγράφοντας την έως σήμερα πορεία της διαπραγμάτευσης είπε πως ενώ η ελληνική πλευρά έκανε κάποια βήματα δεν βλέπει να κάνουν και οι Σκοπιανοί το ίδιο.

tsipras-kammenos


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ