Εξηγήσεις από την κυβέρνηση για την παραίτηση Σακελλαρίου ζητά η ΝΔ

Εξηγήσεις από την κυβέρνηση για την παραίτηση Σακελλαρίου ζητά η ΝΔ

Για μία πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία εντείνει τις σκιές που υπάρχουν στις σχέσεις της κυβέρνησης με τη δικαιοσύνη, έκανε λόγο ο τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Με αφορμή την παραίτηση του Νίκου Σακελλαρίου, τόνισε ότι «η κυβέρνηση οφείλει να δώσει […]

Για μία πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία εντείνει τις σκιές που υπάρχουν στις σχέσεις της κυβέρνησης με τη δικαιοσύνη, έκανε λόγο ο τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Με αφορμή την παραίτηση του Νίκου Σακελλαρίου, τόνισε ότι «η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις για την εξέλιξη αυτή».

«Είναι, ωστόσο, απαραίτητο την ώρα που η Δικαιοσύνη βρίσκεται στο επίκεντρο προφανών κυβερνητικών πιέσεων, οι ανώτατοι λειτουργοί να επιτελούν αμερόληπτα το έργο τους μακριά από τη δημοσιότητα με βάση τη συνείδηση τους και το Δημόσιο συμφέρον», πρόσθεσε.

Sakellariou


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ