Δανέλλης: Δεν πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει μια ρεβανσιστική έως ακροδεξιά ΝΔ

Δανέλλης: Δεν πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει μια ρεβανσιστική έως ακροδεξιά ΝΔ

«Δεν με εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, διαφωνώ με πάρα πολλά, όμως δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει μια ρεβανσιστική δεξιά έως και ακροδεξιά ΝΔ, με ένα ανύπαρκτο κέντρο», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πρώτου Θέματος ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης. Ο κ. Δανέλλης συνέχισε λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία […]

«Δεν με εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, διαφωνώ με πάρα πολλά, όμως δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει μια ρεβανσιστική δεξιά έως και ακροδεξιά ΝΔ, με ένα ανύπαρκτο κέντρο», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πρώτου Θέματος ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

Ο κ. Δανέλλης συνέχισε λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι είναι ακροδεξιά στο σύνολό της, αλλά «οι επιλογές οι πολιτικές και η έκφραση τείνουν προς τα εκεί».

Σε ερώτηση για το πότε πρέπει να γίνουν εκλογές απάντησε στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή τον Οκτώβρη του ΄19: «Είμαι κατά των εκλογών αυτή τη στιγμή, διότι δεν μου φέρνουν τίποτα θετικότερο, ενώ μου δημιουργούν νέα και πολύ μεγαλύτερα και δυσεπίλυτα προβλήματα και βεβαίως εκτροχιάζουν όλη αυτή την υπόθεση που έχει ανοιχτεί, που έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες μπροστά της» είπε.


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ