Το κοινοβούλιο της Σκωτίας απέρριψε το νομοσχέδιο του ΗΒ για το Brexit

Το κοινοβούλιο της Σκωτίας απέρριψε το νομοσχέδιο του ΗΒ για το Brexit

Το τοπικό κοινοβούλιο της Σκωτίας απέρριψε με πλειοψηφία 93 βουλευτών έναντι 30 το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Τερέζα Μέι για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Σκωτία είχαν ψηφίσει με εμφατική πλειοψηφία την παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ωστόσο είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει την Αγγλία, την Ουαλία και τη […]

Το τοπικό κοινοβούλιο της Σκωτίας απέρριψε με πλειοψηφία 93 βουλευτών έναντι 30 το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Τερέζα Μέι για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Σκωτία είχαν ψηφίσει με εμφατική πλειοψηφία την παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ωστόσο είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει την Αγγλία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία στο Brexit, αφού η χώρα είναι ενιαία και το δημοψήφισμα διεξήχθη σε πανβρετανική κλίμακα.

Τα τοπικά κοινοβούλια Σκωτίας, Ουαλίας και Β. Ιρλανδίας δεν μπορούν να μπλοκάρουν αποφάσεις του βρετανικού κοινοβουλίου, καθώς έχουν προσδιορισμένες τοπικές αρμοδιότητες.

TheresaMayyy1


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ