Κόντρα στη Βουλή για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ

Κόντρα στη Βουλή για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ

Σε εξέλιξη είναι η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την πώληση του 40% του λιγνιτικού δυναμικού της ΔΕΗ. Η συζήτηση επί του νομοσχεδίου αναμένεται να διεξαχθεί σε υψηλούς τόνους. Παράλληλα, έξω από τη Βουλή πραγματοποιείτι συγκέντρωση των εργαζομένων της ΔΕΗ που διαμαρτύρονται για την πώληση των Λιγνιτικών Μονάδων και των Ορυχείων. Η Ένωση Τεχνικών […]

Σε εξέλιξη είναι η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την πώληση του 40% του λιγνιτικού δυναμικού της ΔΕΗ. Η συζήτηση επί του νομοσχεδίου αναμένεται να διεξαχθεί σε υψηλούς τόνους.

Παράλληλα, έξω από τη Βουλή πραγματοποιείτι συγκέντρωση των εργαζομένων της ΔΕΗ που διαμαρτύρονται για την πώληση των Λιγνιτικών Μονάδων και των Ορυχείων.

Η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεπουλά χωρίς αιδώ τις Λιγνιτικές μονάδες και τα Ορυχεία σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα και καταδικάζει σε μαρασμό την πιο παραγωγική Επιχείρηση της πατρίδας. Την ύστατη αυτή ώρα τους καλούμε να πάρουν πίσω το επίμαχο νομοσχέδιο και να φάνουν έστω και μία φορά συνεπείς στις προεκλογικές υποσχέσεις που έδιναν ως ένθερμοι υποστηρικτές για την αναγκαιότητα της ΔΕΗ να έχει δημόσιο χαρακτήρα. Στέλνουμε μήνυμα στους κυβερνώντες ότι και αν ψηφίσουν στην Βουλή, ο αγώνας και η αντίσταση μας, θα συνεχιστεί και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα επίδοξο αγοραστή να πάρει τα κλειδιά καμίας μονάδας και κανενός ορυχείου.

 

StathakisPoulaeiDEH

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ