Σεντένο: Η ελληνική κυβέρνηση να αποκτήσει την ιδιοκτησία του προγράμματος

Σεντένο: Η ελληνική κυβέρνηση να αποκτήσει την ιδιοκτησία του προγράμματος

Είναι σημαντικό η ελληνική κυβέρνηση να αποκτήσει την ιδιοκτησία των μεταρρυθμίσεων, επανέλαβε ο Μάριο Σεντένο, σημειώνοντας πως «η ιδιοκτησία πρέπει να αποδειχθεί ανθεκτική και σε πολιτικό επίπεδο». Σε εκδήλωση του Atlantic Council στην Ουάσιγκτον, ο πρόεδρος του Eurogroup διέψευσε τα σενάρια τα σενάρια περί συζητήσεων για επέκταση του τρίτου ελληνικού προγράμματος. Υπογράμμισε ότι οι ελληνικές […]

Είναι σημαντικό η ελληνική κυβέρνηση να αποκτήσει την ιδιοκτησία των μεταρρυθμίσεων, επανέλαβε ο Μάριο Σεντένο, σημειώνοντας πως «η ιδιοκτησία πρέπει να αποδειχθεί ανθεκτική και σε πολιτικό επίπεδο».

Σε εκδήλωση του Atlantic Council στην Ουάσιγκτον, ο πρόεδρος του Eurogroup διέψευσε τα σενάρια τα σενάρια περί συζητήσεων για επέκταση του τρίτου ελληνικού προγράμματος.

Υπογράμμισε ότι οι ελληνικές αρχές πρέπει να παραμείνουν επικεντρωμένες στην ολοκλήρωση του προγράμματος τον Αύγουστο, ενώ τόνισε ότι η χώρα βρίσκεται πλέον σε πορεία εξόδου από το μνημόνιο.

Ωστόσο, σημείωσε ότι υπάρχει ακόμα εκκρεμής απόφαση για το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους και το πλαίσιο της εποπτείας μετά τον Αύγουστο.

cropped-mario_centeno_pn-1

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ