Σε 48ωρες απεργίες προχωρά η ΓΕΝΟΠ

Σε 48ωρες απεργίες προχωρά η ΓΕΝΟΠ

48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες ξεκινά από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 22 Απριλίου η ΓΕΝΟΠ . Αύριο Παρασκευή 20 Απριλίου έχει εξαγγείλει 3ωρη στάση εργασίας από τις 7 ως τις 10 το πρωί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης στην οδό Χαλκοκονδύλη. Η ΓΕΝΟΠ αντιδρά στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων Φλώρινας και Μεγαλόπολης που προβλέπει […]

48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες ξεκινά από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 22 Απριλίου η ΓΕΝΟΠ .

Αύριο Παρασκευή 20 Απριλίου έχει εξαγγείλει 3ωρη στάση εργασίας από τις 7 ως τις 10 το πρωί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης στην οδό Χαλκοκονδύλη.

Η ΓΕΝΟΠ αντιδρά στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων Φλώρινας και Μεγαλόπολης που προβλέπει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Ζητά ακύρωση του σχεδίου πώλησης, επαναφορά του 17% των μετοχών της ΔΕΗ από το ΤΑΙΠΕΔ στο Δημόσιο, υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και προσλήψεις προσωπικού.

«Θα γίνουν διακοπές ρεύμτος, αλλά όχι μπλακαουτ. Στόχος είναι να καταλάβει ο λαός ότι κάτι γίνεται. Αν δεν λείψει ούτε για μια στιγμή το ηλεκτρικό ρεύμα, δεν έχει αξία αυτό που γίνεται. Βεβαίως δεν θα ταλαιπωρηθεί ο ελληνικός λαός. Θα παρέχουμε προσωπικό ασφαλείας, όσο μας αναλογεί και αν γίνει μια μεγάλη βλάβη θα υπάρξει παρέμβαση» , δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης.

 

δεη


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ