Χαν: Η ΠΓΔΜ βρίσκεται στον δρόμο για την Ευρωπαϊκή Ένωση

Χαν: Η ΠΓΔΜ βρίσκεται στον δρόμο για την Ευρωπαϊκή Ένωση

Η ΠΓΔΜ βρίσκεται στον δρόμο για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η χώρα και οι πολίτες της κέρδισαν μια ανεπιφύλακτη σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων, τόνισε ο επίτροπος Διεύρυνσης της ΕΕ Γιοχάνες Χαν από τα Σκόπια, έπειτα από συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, μεταδίδει το πρακτορείο ΑΡΑ. Σύμφωνα με […]

Η ΠΓΔΜ βρίσκεται στον δρόμο για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η χώρα και οι πολίτες της κέρδισαν μια ανεπιφύλακτη σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων, τόνισε ο επίτροπος Διεύρυνσης της ΕΕ Γιοχάνες Χαν από τα Σκόπια, έπειτα από συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, μεταδίδει το πρακτορείο ΑΡΑ.

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της FYROM τα οποία επικαλείται το ΑΡΑ, ο Γιοχάνες Χαν επισήμανε ότι η βαλκανική χώρα πέτυχε, παρά τις μεγάλες προκλήσεις, να ξεπεράσει την βαθιά πολιτική κρίση, οι μεταρρυθμίσεις εφαρμόζονται και πρέπει να συνεχιστούν, προ πάντων σε σημαντικούς τομείς, όπως η ανεξαρτησία του συστήματος δικαιοσύνης.

Κατά το ΑΡΑ, ο Ζάεφ ανέφερε ότι η σύσταση της Κομισιόν συνιστά σημαντική παρότρυνση για τη χώρα του και περαιτέρω στόχος είναι η εξασφάλιση της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τον ερχόμενο Ιούνιο, για έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

zoranzaef


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ