Στην Ντούμα κυματίζει η σημαία της συριακής κυβέρνησης, σύμφωνα με τον ρωσικό στρατό

Στην Ντούμα κυματίζει η σημαία της συριακής κυβέρνησης, σύμφωνα με τον ρωσικό στρατό

Η σημαία της συριακής κυβέρνησης κυματίζει στην Ντούμα, την τελευταία περιοχή που τελούσε υπό τον έλεγχο των ανταρτών κοντά στη Δαμασκό. Αυτό σηματοδοτεί την ανάληψη από τις κυβερνητικές δυνάμεις του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ του ελέγχου «όλης της Ανατολικής Γούτα», ανακοίνωσε σήμερα ο ρωσικός στρατός. «Ένα σημαντικό γεγονός για την ιστορία της Αραβικής Δημοκρατίας της […]

Η σημαία της συριακής κυβέρνησης κυματίζει στην Ντούμα, την τελευταία περιοχή που τελούσε υπό τον έλεγχο των ανταρτών κοντά στη Δαμασκό.

Αυτό σηματοδοτεί την ανάληψη από τις κυβερνητικές δυνάμεις του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ του ελέγχου «όλης της Ανατολικής Γούτα», ανακοίνωσε σήμερα ο ρωσικός στρατός.

«Ένα σημαντικό γεγονός για την ιστορία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας είναι αυτό που έγινε σήμερα (Πέμπτη): η σημαία της συριακής κυβέρνησης υψώθηκε σε κτίριο της πόλης Ντούμα, σηματοδοτώντας την ανάληψη του ελέγχου αυτής της περιοχής και κατά συνέπεια ολόκληρης της Ανατολικής Γούτα», δήλωσε ο ρώσος στρατηγός Γιούρι Γεβτουσένκο.

SyriasFlagDouma


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ