Όμηροι σε σούπερ μάρκετ της Γαλλίας – Ο δράστης δηλώνει πίστη στο ISIS

Όμηροι σε σούπερ μάρκετ της Γαλλίας – Ο δράστης δηλώνει πίστη στο ISIS

Το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι αξιωματικοί ασφαλείας πραγματοποιούν επιχείρηση σε ένα σούπερ μάρκετ στην πόλη Τρεμπ στη νότια Γαλλία, αλλά δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για τις πληροφορίες των ΜΜΕ σύμφωνα με τις οποίες βρίσκεται σε εξέλιξη σύλληψη ομήρων. Για «σοβαρό περιστατικό σε εξέλιξη» κάνει λόγο ο πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ, […]

Το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι αξιωματικοί ασφαλείας πραγματοποιούν επιχείρηση σε ένα σούπερ μάρκετ στην πόλη Τρεμπ στη νότια Γαλλία, αλλά δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για τις πληροφορίες των ΜΜΕ σύμφωνα με τις οποίες βρίσκεται σε εξέλιξη σύλληψη ομήρων. Για «σοβαρό περιστατικό σε εξέλιξη» κάνει λόγο ο πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ, στην πρώτη αντίδρασή του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας δράστης «εισέβαλε στις 11.15 στο σούπερ μάρκετ Super U και ακούστηκαν πυροβολισμοί». Σύφωνα με μαρτυρίες, λίγο νωρίτερα άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο είχε ανοίξει πυρ κατά τεσσάρων αστυνομικών τραυματίζοντας έναν εξ αυτών. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν στην πόλη Καρκασόν, έκαναν εκείνη την ώρα τζόκινγκ.

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης ότι ο ένοπλος που εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ δήλωσε πως ενεργεί στο όνομα του «Ισλαμικού Κράτους».

Οι Αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή και έχουν ζητήσει από τους πολίτες να διευκολύνουν την πρόσβαση των δυνάμεων ασφαλείας. Ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας κατευθύνεται στο σημείο προκειμένου να προσπαθήσει να αποκτήσει απευθείας επικοινωνία με τον δράστη.

trebesmap

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ