Η Σίνθια Νίξον υποψήφια κυβερνήτης της Νέας Υόρκης

Η Σίνθια Νίξον υποψήφια κυβερνήτης της Νέας Υόρκης

Η ταλαντούχα ηθοποιός Σίνθια Νίξον ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά της για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης. Η Σίνθια Νίξον, που έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως Μιράντα Χομπς από τη σειρά «Sex and the City» και ακτιβίστρια υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων, θα θέσει υποψηφιότητα με αντίπαλο τον εν ενεργεία κυβερνήτη Άντριου Κουόμο, διεκδικώντας το χρίσμα […]

Η ταλαντούχα ηθοποιός Σίνθια Νίξον ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά της για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης.

Η Σίνθια Νίξον, που έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως Μιράντα Χομπς από τη σειρά «Sex and the City» και ακτιβίστρια υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων, θα θέσει υποψηφιότητα με αντίπαλο τον εν ενεργεία κυβερνήτη Άντριου Κουόμο, διεκδικώντας το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος.

«Η Νέα Υόρκη είναι το σπίτι μου, δεν έχω ζήσει ποτέ πουθενά αλλού», δήλωσε η Νίξον.

«Είμαι υπερήφανη απόφοιτη δημόσιου σχολείου και πιο υπερήφανη γονέας παιδιού που φοιτά σε δημόσιο σχολείο» αναφέρει η ηθοποιός

Αναφέρεται, επίσης, στη φτώχεια, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, την υγειονομική περίθαλψη και τις συνθήκες στις φυλακές. «Έχουμε κουραστεί από τους πολιτικούς που ενδιαφέρονται περισσότερο για τα πρωτοσέλιδα και την εξουσία παρά για εμάς. Δεν γίνεται να έχουμε πλέον μία από τα ίδια» τονίζει.

Σε έρευνα που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «The New York Times» προτού ξεκινήσει επίσημα η εκστρατεία της Νίξον, ο Άντριου Κουόμο προηγείται της ηθοποιού στους Δημοκρατικούς ψηφοφόρους με 66% έναντι 19%.

Επίσης, εμφανίζεται να έχει το προβάδισμα με μεγάλη διαφορά σε κάθε δημογραφική ομάδα, σε άνδρες και γυναίκες, σε μετριοπαθείς και φιλελεύθερους και σε κατοίκους τόσο από τη Νέα Υόρκη όσο και από άλλα μέρη της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Προς το παρόν, ο Κουόμο θεωρείται καταλληλότερος για κυβερνήτης από το 52% των ερωτηθέντων, ποσοστό που παραμένει αμετάβλητο τους τελευταίους μήνες.

cynthia nixon


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ