Την Τρίτη καλεί η προανακριτική τον Αντώνη Σαμαρά

Την Τρίτη καλεί η προανακριτική τον Αντώνη Σαμαρά

Στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Novartis θα κληθεί την ερχόμενη Τρίτη ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για «παροχή εξηγήσεων» και για την έκφραση γνώμης αναφορικά με την αρμοδιότητα της επιτροπής, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Επιτροπής Θοδωρής Δρίτσας. Την ερχόμενη εβδομάδα -Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή- με συνεδριάσεις πρωί και απόγευμα, προγραμματίστηκε να γίνει […]

Στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Novartis θα κληθεί την ερχόμενη Τρίτη ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για «παροχή εξηγήσεων» και για την έκφραση γνώμης αναφορικά με την αρμοδιότητα της επιτροπής, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Επιτροπής Θοδωρής Δρίτσας.

Την ερχόμενη εβδομάδα -Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή- με συνεδριάσεις πρωί και απόγευμα, προγραμματίστηκε να γίνει η εξέταση των Αντώνη Σαμαρά, Παναγιώτη Πικραμένου, Δημήτρη Αβραμόπουλου, Ανδρέα Λοβέρδου και Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Τα τέσσερα πολιτικά πρόσωπα καλούνται για εξέταση και για έκφραση γνώμης για το θέμα της αρμοδιότητας της επιτροπής, η οποία στη συνέχεια θα αποστείλει πρόσκληση στους Μάριο Σαλμά, Άδωνι Γεωργιάδη, Γιάννη Στουρνάρα και Γιώργο Κουτρουμάνη.

samaras-ti-sumfwnisa-me-ton-erntogan-kai-eixame-iremia_3.w_l

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ