Πολάκης: Lord of the rings τα περί σκευωρίας σε βάρος του Γεωργιάδη

Πολάκης: Lord of the rings τα περί σκευωρίας σε βάρος του Γεωργιάδη

Μυθιστόρημα φαντασίας τύπου « Άρχοντας των δαχτυλιδιών» χαρακτήρισε ο Παύλος Πολάκης τη συνέντευξη Τύπου του Άδωνι Γεωργιάδη για αποκαλύψεις περί σκευωρίας στο ΚΕΕΛΠΝΟ. «Δεν αξίζει ούτε να διαψεύσουμε τα όσα ακούστηκαν για «το στικάκι που έπεσε κατά τη μεταφορά κούτας και βρέθηκε από υπάλληλο που φοβάται για τη ζωή του». Κατανοούμε τον πανικό του καθώς […]

Μυθιστόρημα φαντασίας τύπου « Άρχοντας των δαχτυλιδιών» χαρακτήρισε ο Παύλος Πολάκης τη συνέντευξη Τύπου του Άδωνι Γεωργιάδη για αποκαλύψεις περί σκευωρίας στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Δεν αξίζει ούτε να διαψεύσουμε τα όσα ακούστηκαν για «το στικάκι που έπεσε κατά τη μεταφορά κούτας και βρέθηκε από υπάλληλο που φοβάται για τη ζωή του». Κατανοούμε τον πανικό του καθώς οι έλεγχοι για το ΚΕΕΛΠΝΟ ολοκληρώνονται και οι αποκαλύψεις για τη Novartis και τις εντολές Φρουζή που υλοποιήθηκαν από τον κ. Γεωργιάδη παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας.

«Τα υπόλοιπα αύριο στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης είχε κάνει λόγο για σκευωρία εναντίον του που έχει οργανώσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Κατήγγειλε ότι υπήρξε αλλοίωση των εγγράφων του πρωτοκόλλου του ΚΕΕΛΠΝΟ, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες εναντίον του για τις «δήθεν παράνομες προσλήψεις 23 ατόμων ήταν αβάσιμες».

adonis-georgiadis


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ