Tηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ- Πούτιν

Tηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ- Πούτιν

Τηλεφωνική επικοινωνία Ντόναλντ Τραμπ- Βλαντίμιρ Πούτιν, μετέδωσε μέσω Twitter το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, επικαλούμενο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου . Νωρίτερα ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είχε προγραμματίσει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι δύο άνδρες συζήτησαν την ανάγκη «ανάσχεσης μιας κούρσας εξοπλισμών», καθώς και […]

Τηλεφωνική επικοινωνία Ντόναλντ Τραμπ- Βλαντίμιρ Πούτιν, μετέδωσε μέσω Twitter το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, επικαλούμενο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου .

Νωρίτερα ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είχε προγραμματίσει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι δύο άνδρες συζήτησαν την ανάγκη «ανάσχεσης μιας κούρσας εξοπλισμών», καθώς και μια πιθανή συνάντησή τους στο εγγύς μέλλον.

«Συζητήθηκαν το συριακό ζήτημα και η ενδοουκρανική κρίση», ενώ «και οι δύο πλευρές επεσήμαναν την ανάγκη να επιτευχθεί σύντομα πρόοδος στην επίλυση τους» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

O εκπρόσωπος του Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ, ανέφερε οι δύο δεν αναφέρθηκαν καθόλου στην υπόθεση της δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια.

Παράλληλα, οι δύο ηγέτες «εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη μείωση της έντασης» στην Κορεατική Χερσόνησο.

10-trump-putin.w710.h473


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ