Έβρος: Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς και σύλληψη τούρκου πολίτη

Έβρος: Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς και σύλληψη τούρκου πολίτη

Τούρκο υπήκοο συνέλαβαν σήμερα τα ξημερώματα οι ελληνικές αρχές στις Καστανιές Έβρου. Προς το παρόν είναι άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες ξέφυγε από τις τουρκικές αρχές και πέρασε στην ελληνική πλευρά. Σύμφωνα με τα Νέα της Θράκης, έφυγε τρέχοντας από το τουρκικό τελωνείο. Οι Τούρκοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν ρίχνοντας πυροβολισμούς στον αέρα, όμως αυτός […]

Τούρκο υπήκοο συνέλαβαν σήμερα τα ξημερώματα οι ελληνικές αρχές στις Καστανιές Έβρου. Προς το παρόν είναι άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες ξέφυγε από τις τουρκικές αρχές και πέρασε στην ελληνική πλευρά.

Σύμφωνα με τα Νέα της Θράκης, έφυγε τρέχοντας από το τουρκικό τελωνείο. Οι Τούρκοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν ρίχνοντας πυροβολισμούς στον αέρα, όμως αυτός συνέχισε να τρέχει προς την ελληνική πλευρά. Σταμάτησε μόνο όταν πέρασε στο ελληνικό έδαφος, παραδόθηκε, τον συνέλαβαν, και κατόπιν τον απομάκρυναν από από το τελωνείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και δήλωσε κουρδικής καταγωγής, με τόπο μόνιμης κατοικίας τα Άδανα. Πρόκειται για άντρα ηλικίας περίπου 40 ετών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε διαβατήριο.

Πηγή: thrakinea.gr


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ