Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον 19χρονο που μαχαιρώθηκε στο Μαρούσι

Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον 19χρονο που μαχαιρώθηκε στο Μαρούσι

Το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο τους Θωμά πρόκειται να πουν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καματερό. Οι γονείς του άτυχου νεαρού που βρήκε τραγικό θάνατο από μια μαχαιριά στην κοιλιά θα συνοδεύσουν το μοναχοπαίδι τους στην τελευταία του κατοικία και πλήθος κόσμου θα συμπαρασταθεί στο πένθος τους. Την […]

Το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο τους Θωμά πρόκειται να πουν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καματερό.

Οι γονείς του άτυχου νεαρού που βρήκε τραγικό θάνατο από μια μαχαιριά στην κοιλιά θα συνοδεύσουν το μοναχοπαίδι τους στην τελευταία του κατοικία και πλήθος κόσμου θα συμπαρασταθεί στο πένθος τους.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στη σύλληψη του ατόμου που κάρφωσε το μαχαίρι στην κοιλιά του 19χρονου στο Μαρούσι, ξημερώματα Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης που ήταν γνωστός του θύματος έχει ταυτοποιηθεί και η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου. Μάρτυρες που βρίσκονταν τη μοιραία νύχτα στην πλατεία Ηρώων και είδαν το σκηνικό του φόνου έχουν καταθέσει ότι προηγήθηκε καβγάς μεταξύ του 19χρονου Θωμά και άλλων τριών ατόμων.

Όπως έχει διαπιστωθεί δράστης και θύμα γνωρίζονταν και είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ η αστυνομία περιμένει και τα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να στοιχειοθετήσει και πιθανή τηλεφωνική συνομιλία του 19χρονου με το δολοφόνο του πριν από τη συνάντησή τους στην πλατεία στο Μαρούσι.

Κλειδί στην εξέλιξη της υπόθεσης ήταν μαρτυρία περίοικου της περιοχής ο οποίος κατέθεσε στις αρχές πως άκουσε το θύμα να διαπληκτίζεται με τους δράστες και να τους αποκαλεί με τα μικρά τους ονόματα.

Κατά τη διάρκεια του καβγά ένα από τα τρία άτομα τράβηξε μαχαίρι και χτύπησε θανάσιμα τον Θωμά Χελιώτη στην κοιλιά, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Η κοπέλα που ήταν μαζί του κάλεσε σε βοήθεια και ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ήδη χθες αρκετοί φίλοι και γνωστοί του Θωμά άφησαν λίγα λουλούδια, κουτάκια μπύρας και ρετσίνας αλλά και τσιγάρα από την αγαπημένη του μάρκα, ακριβώς στο σημείο της πλατείας που δολοφονήθηκε ο 19χρονος.

Ο Θωμάς Χελιώτης ήταν μοναχοπαίδι και μόλις ολοκλήρωσε το σχολείο ετοιμαζόταν να καταταγεί στο στρατό για να εκπληρώσει τη θητεία του, ενώ μέχρι να έρθει η ώρα εκείνη εργαζόταν ως διανομέας φαγητού σε ψητοπωλεία της περιοχής του Αμαρουσίου.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ