Περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης των Μιχαλολιάκου- Κασιδιάρη- Ηλιόπουλου για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά

Περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης των Μιχαλολιάκου- Κασιδιάρη- Ηλιόπουλου για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά

Δεκτή από όλα τα δημοκρατικά κόμματα έγινε στην Ολομέλεια, η πρόταση μομφής του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση κατά των Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλου για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.  Οι χρυσαυγίτες στράφηκαν με υβριστικές εκφράσεις κατά του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά, αποκαλώντας τον κατάσκοπο και προδότη κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και […]

Δεκτή από όλα τα δημοκρατικά κόμματα έγινε στην Ολομέλεια, η πρόταση μομφής του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση κατά των Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλου για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά. 

Οι χρυσαυγίτες στράφηκαν με υβριστικές εκφράσεις κατά του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά, αποκαλώντας τον κατάσκοπο και προδότη κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας. Στη συνέχεια, σε συνεδρίαση της Ολομέλειας επανέλαβαν την ίδια χυδαία συμπεριφορά εναντίον και των 4 μουσουλμάνων βουλευτών οι οποίοι συμμετέχουν στην κοινοβουλευτική σύνθεση.

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, η ποινή της μομφής συνοδεύεται και με παρακράτηση του 25%  της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσης.

Τόσο ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, όσο και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων, καταδίκασαν την συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για κήρυγμα μίσους και μισαλλοδοξίας, ενώ τόνισαν την ανάγκη περαιτέρω αυστηροποίησης του κανονισμού της Βουλής απέναντι σε απαράδεκτες ναζιστικές και φασιστικές συμπεριφορές.

xrysh avgi


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ