Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ δε θα απολύσει τον Μιούλερ

Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ δε θα απολύσει τον Μιούλερ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν σκοπεύει να απολύσει τον ειδικό εισαγγελεά Ρόμπερτ Μιούλερ, αλλά είναι ενοχλημένος από τη μακροχρόνια έρευνά του για τη ρωσική ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές του 2016, υποστηρίζει ο Λευκός Οίκος. Ο εκπρόσωπος Χόγκαν Γκίντλεϊ είπε σε δημοσιογράφους που συνοδεύουν τον Τραμπ στο προεδρικό αεροσκάφος στο ταξίδι του στο Νιου Χαμσάιρ, ότι τα […]

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν σκοπεύει να απολύσει τον ειδικό εισαγγελεά Ρόμπερτ Μιούλερ, αλλά είναι ενοχλημένος από τη μακροχρόνια έρευνά του για τη ρωσική ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές του 2016, υποστηρίζει ο Λευκός Οίκος.

Ο εκπρόσωπος Χόγκαν Γκίντλεϊ είπε σε δημοσιογράφους που συνοδεύουν τον Τραμπ στο προεδρικό αεροσκάφος στο ταξίδι του στο Νιου Χαμσάιρ, ότι τα επικριτικά μηνύματα που ανήρτησε ο Αμερικανός πρόεδρος το Σαββατοκύριακο για τον Μιούλερ, δεν προαναγγέλλουν την απόλυσή του.

«Ο πρόεδρος δεν ενεργεί για να ξεφορτωθεί τον Ρόμπερτ Μιούλερ» είπε ο Γκίντλεϊ, τονίζοντας οι αναρτήσεις του Τραμπ αντικατοπτρίζουν  «μια παγιωμένη ενόχληση του για την έρευνα».

10-trump-putin.w710.h473


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ