Και ο Ντεπαρντιέ ψηφίζει στις ρωσικές εκλογές

Και ο Ντεπαρντιέ ψηφίζει στις ρωσικές εκλογές

Ο γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ ψήφισε σήμερα για τις ρωσικές προεδρικές εκλογές στην πρεσβεία της Ρωσίας στο Παρίσι. Ο ηθοποιός είναι υποστηρικτής του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν πώς αισθάνεται έχοντας ασκήσει το πολιτικό του δικαίωμα, ο Ντεπαρντιέ απάντησε: «Πατριωτισμό και αγάπη για τη Ρωσία». Ο 69χρονος Ντεπαρντιέ, βετεράνος της γαλλικής βιομηχανίας […]

Ο γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ ψήφισε σήμερα για τις ρωσικές προεδρικές εκλογές στην πρεσβεία της Ρωσίας στο Παρίσι.

Ο ηθοποιός είναι υποστηρικτής του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν. Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν πώς αισθάνεται έχοντας ασκήσει το πολιτικό του δικαίωμα, ο Ντεπαρντιέ απάντησε: «Πατριωτισμό και αγάπη για τη Ρωσία».

Ο 69χρονος Ντεπαρντιέ, βετεράνος της γαλλικής βιομηχανίας κινηματογράφου με περίπου 200 ταινίες στο ενεργητικό του, έλαβε τη ρωσική υπηκοότητα τον Ιανουάριο του 2013. Ο ρώσος πρόεδρος είχε δικαιολογήσει την απόφασή του να του τη χορηγήσει λέγοντας ότι ο Ντεπαρντιέ έχει κάνει πάρα πολλά για τον ρωσικό πολιτισμό.

Ο Ντεπαρντιέ έχει πρωταγωνιστήσει, μεταξύ άλλων, σε μια ρωσογαλλική ταινία για τη ζωή του Ρασπούτιν και έχει βραβευτεί και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας.

DepardieuPutin


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ