Toυσκ: Ψευδαίσθηση η αντίληψη του ΗΒ για τη μελλοντική σχέση μετά το Brexit

Toυσκ: Ψευδαίσθηση η αντίληψη του ΗΒ για τη μελλοντική σχέση μετά το Brexit

Για «ξεκάθαρη ψευδαίσθηση» του Ηνωμένου Βασιλείου, σε ό,τι αφορά την αντίληψή του για τη μελλοντική του σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ. Σε δηλώσεις του μετά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο κ. Τουσκ σημείωσε ότι υπάρχει «επιστροφή μιας φιλοσοφίας» στο Λονδίνο, με στόχο να βγει […]

Για «ξεκάθαρη ψευδαίσθηση» του Ηνωμένου Βασιλείου, σε ό,τι αφορά την αντίληψή του για τη μελλοντική του σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Σε δηλώσεις του μετά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο κ. Τουσκ σημείωσε ότι υπάρχει «επιστροφή μιας φιλοσοφίας» στο Λονδίνο, με στόχο να βγει κερδισμένο σε όλα τα επίπεδα.

«Από την αρχή, μια από τις βασικές θέσεις της Ε.Ε. των 27 ήταν ότι δεν μπορεί να υπάρξει ενιαία αγορά α λα καρτ. Αυτή θα συνεχίσει να είναι μια θεμελιώδης αρχή», τόνισε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σχολίασε χαριτολογώντας πως η δήλωση Τουσκ περί ψευδαισθήσεων θα γίνει πρωτοσέλιδο.

junckerhgjkl


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ