Κουρουμπλής: Όποιος έχει έγγραφο που με εμπλέκει στην υπόθεση Novartis να το δημοσιεύσει

Κουρουμπλής: Όποιος έχει έγγραφο που με εμπλέκει στην υπόθεση Novartis να το δημοσιεύσει

«Προκαλώ οποιονδήποτε έχει στα χέρια του έγγραφο του FBI ή της δικογραφίας για τη Novartis με αναφορά στο «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας» να το δημοσιεύσει», δηλώνει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο υπουργός Ναυτιλίας αναφέρει ότι: «Επί μία εβδομάδα η παραπληροφόρηση τροφοδοτεί τη δημόσια κοινή γνώμη ότι σε έγγραφο του FBI υπάρχει η αναφορά «Π.Κ. πρώην Υπουργός […]

«Προκαλώ οποιονδήποτε έχει στα χέρια του έγγραφο του FBI ή της δικογραφίας για τη Novartis με αναφορά στο «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας» να το δημοσιεύσει», δηλώνει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο υπουργός Ναυτιλίας αναφέρει ότι: «Επί μία εβδομάδα η παραπληροφόρηση τροφοδοτεί τη δημόσια κοινή γνώμη ότι σε έγγραφο του FBI υπάρχει η αναφορά «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας» και τονίζει πως η μόνη αναφορά τέτοια αναφορά υπάρχει στο διαβιβαστικό έγγραφο της αρμόδιας εισαγγελέως που αφορά στη μηνυτήρια αναφορά των τριών Βουλευτών εναντίον μου».

«Όσοι επιχειρούν στο βωμό της ανθρωποφαγίας να εξυπηρετήσουν πολιτικά συμφέροντα εκτίθενται ανεπανόρθωτα», καταλήγει ο κ. Κουρουμπλής.

kouroublis

 

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ