Την αλληλεγγύη τους σε Ελλάδα και Κύπρος εκφράζουν τα κράτη μέλη της ΕΕ

Την αλληλεγγύη τους σε Ελλάδα και Κύπρος εκφράζουν τα κράτη μέλη της ΕΕ

Την αλληλεγγύη τους σε Ελλάδα και Κύπρο, μετά τα πρόσφατα κρούσματα τουρκικής προκλητικότητας σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο, εξέφρασαν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο της Άτυπης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ανέφερε ότι τα κράτη μέλη θεωρούν ότι η τουρκική στάση είναι […]

Την αλληλεγγύη τους σε Ελλάδα και Κύπρο, μετά τα πρόσφατα κρούσματα τουρκικής προκλητικότητας σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο, εξέφρασαν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο της Άτυπης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ανέφερε ότι τα κράτη μέλη θεωρούν ότι η τουρκική στάση είναι αντίθετη προς το διεθνές δίκαιο και υπονομεύει τις σχέσεις καλής γειτονιάς.

Ο κ. Τούσκ σημείωσε πως ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσαν τους ηγέτες της Ε.Ε. για την προκλητική στάση της Τουρκίας.

Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι από την στάση της Τουρκίας από εδώ και στο εξής θα εξαρτηθεί αν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη μίνι σύνοδος κορυφής ΕΕ – Τουρκίας στην Βάρνα της Βουλγαρίας.

donaldTusk


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ