Λοβέρδος: Κατηγορώ τον πρωθυπουργό ως ενορχηστρωτή αυτής της άθλιας πλεκτάνης

Λοβέρδος: Κατηγορώ τον πρωθυπουργό ως ενορχηστρωτή αυτής της άθλιας πλεκτάνης

Για «αδίστακτους κουκουλοφόρους» και  «άθλιους σκευωρούς» οι οποίοι θα καθίσουν στο σκαμνί, έκανε λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος  κατά τη συζήτηση στη βουλή για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis. Κατηγόρησε τον Αλεξη Τσίπρα ότι «έστησε τη σκευωρία με πρακτικές αρχισυμμορίτη», προκειμένου να παραπλανήσει την κοινή γνώμη. «Κατηγορώ τον πρωθυπουργό ως ενορχηστρωτή αυτής […]

Για «αδίστακτους κουκουλοφόρους» και  «άθλιους σκευωρούς» οι οποίοι θα καθίσουν στο σκαμνί, έκανε λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος  κατά τη συζήτηση στη βουλή για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis.

Κατηγόρησε τον Αλεξη Τσίπρα ότι «έστησε τη σκευωρία με πρακτικές αρχισυμμορίτη», προκειμένου να παραπλανήσει την κοινή γνώμη. «Κατηγορώ τον πρωθυπουργό ως ενορχηστρωτή αυτής της άθλιας πλεκτάνης», υπογράμμισε, ενώ ζήτησε να ανοίξουν οι λογαριασμοί του και σημείωσε ότι καταθέτει μήνυση κατά των τριών «κουκουλοφόρων» και κατά παντός ηθικού αυτουργού.

«Είμαι σήμερα εδώ σε καθαρτήρια αποστολή και σας παραδίδω αμέσως αυτούς τους ψευδομάρτυρες. Το πρόβλημα εντοπίζεται ότι καταθέτουν ασυνάρτητα και αστοιχείωτα δήθεν γεγονότα. Το μόνο που καταθέτουν είναι ψεύδη», ανέφερε.

Ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε πως δεν γνώριζε τον κ. Φρουζή, ούτε και κανέναν άλλο άνθρωπο της Novartis.

«Γίνεται αήθης προσπάθεια να με θέσουν εκτός πολιτικής», συμπλήρωσε και τόνισε: «Έχω διαγράψει 18 χρόνια πολιτικής ζωής, με διαφάνεια κι απόλυτο σεβασμό στα χρήματα του ελληνικού λαού. Κάποιοι αχρείοι τόλμησαν να θέσουν χείρα σε αυτό».

«Δεν φοβάμαι τη συμμορία. Θα δούμε ποιοι τρέμουν την αφαίρεση της κουκούλας», είπε χαρακτηριστικά.

loverdos


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ