Koυρουμπλής:  Η περίπτωσή μου δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με την ιστορία της Novartis

Koυρουμπλής: Η περίπτωσή μου δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με την ιστορία της Novartis

Για οχετό κοινωνικής χολέρας, αναφορικά με τον τρόπο που λειτουργούν οι πολυεθνικές στην Ελλάδα, έκανε λόγο ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής για την υπόθεση της Νovartis,  με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του. «Υπάρχει σε πολλούς ένα περίεργο ερώτημα, εάν υπάρχει σκάνδαλο. Το σκάνδαλο αυτό, και μεγάλο είναι, και μεγάλη έκταση έχει, και η […]

Για οχετό κοινωνικής χολέρας, αναφορικά με τον τρόπο που λειτουργούν οι πολυεθνικές στην Ελλάδα, έκανε λόγο ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής για την υπόθεση της Νovartis,  με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του.

«Υπάρχει σε πολλούς ένα περίεργο ερώτημα, εάν υπάρχει σκάνδαλο. Το σκάνδαλο αυτό, και μεγάλο είναι, και μεγάλη έκταση έχει, και η έρευνα πρέπει να περάσει και σε άλλες πολυεθνικές που λειτουργούν στην Ελλάδα, και τότε θα υπάρξει ένας οχετός κοινωνικής χολέρας που θα αποπλεύσει από αυτά που θα βγουν στην επιφάνεια», είπε.

Για τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν σε βάρος του οι Ανδρέας Λοβέρδος, Βασίλης Κεγκέρογλου και Εύη Χριστοφιλοπούλου, είπε ότι «παρά πολλοί χρησιμοποίησαν σήμερα πολύ εύκολα το όνομά μου. Κατ’ αρχάς, η δική μου περίπτωση δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με την ιστορία της Novartis» ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας και συνέχισε: «Οι τρεις βουλευτές διαπίστωσαν ότι υπάρχει έγκλημα μετά από ενάμιση χρόνο, δηλαδή ότι δήθεν δεν είχε γίνει τιμολόγηση, δεν είχε εκδοθεί υπουργική απόφαση για την τιμολόγηση».

«Απόφαση έχει εκδοθεί, θα κατατεθεί τώρα στη Βουλή, και θα εκτεθούν για άλλη μια φορά γιατί επιχείρησαν έναν κανιβαλιστικού τρόπου, πολιτικό αντιπερισπασμό» σημείωσε.

kouroublis


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ