Κατάθεση στην Εισαγγελία Διαφθοράς έδωσε ο Βασίλης Παπαδόπουλος για την υπόθεση «Σαουδική Αραβία»

Κατάθεση στην Εισαγγελία Διαφθοράς έδωσε ο Βασίλης Παπαδόπουλος για την υπόθεση «Σαουδική Αραβία»

Κατάθεση στους εισαγγελείς διαφθοράς έδωσε το μεσημέρι ο Βασίλης Παπαδόπουλος, που εμφανίζεται ως μεσάζων στην υπόθεση πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος είχε κληθεί σε κατάθεση πολύ πριν η δικογραφία για την υπόθεση διαβιβαστεί στην Βουλή για ενδεχόμενες ευθύνες του αρμόδιου υπουργού, Πάνου Καμμένου, όμως δεν είχε εμφανιστεί στην εισαγγελία Διαφθοράς. Ο […]

Κατάθεση στους εισαγγελείς διαφθοράς έδωσε το μεσημέρι ο Βασίλης Παπαδόπουλος, που εμφανίζεται ως μεσάζων στην υπόθεση πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος είχε κληθεί σε κατάθεση πολύ πριν η δικογραφία για την υπόθεση διαβιβαστεί στην Βουλή για ενδεχόμενες ευθύνες του αρμόδιου υπουργού, Πάνου Καμμένου, όμως δεν είχε εμφανιστεί στην εισαγγελία Διαφθοράς.

Ο μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε επί τρεις ώρες, καθώς η εισαγγελική έρευνα συνεχίζεται ως προς ενδεχόμενες ευθύνες μη πολιτικών προσώπων στην όλη υπόθεση, που αφορά την προσπάθεια πώλησης 300.000 βλημάτων τύπου 105 mm από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού, στη Σαουδική Αραβία.

kammenospanos


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ