Σαλμάς: Η Novartis πλήρωνε ΜΜΕ για να με πολεμήσουν

Σαλμάς: Η Novartis πλήρωνε ΜΜΕ για να με πολεμήσουν

«Δεν έλαβα καμία απόφαση που να ζημίωσε το κράτος εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, κατά τη συζήτηση στη βουλή για τη συγκρότησης προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση  Novartis. «Όπως διαβάζω ήμουν υπ’ αριθμόν ένα εχθρικό πρόσωπο για τη Novartis. Πλήρωναν χρήματα για να με πολεμήσουν», τόνισε. Σημείωσε επίσης ότι είναι εκείνος που έδωσε […]

«Δεν έλαβα καμία απόφαση που να ζημίωσε το κράτος εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, κατά τη συζήτηση στη βουλή για τη συγκρότησης προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση  Novartis.

«Όπως διαβάζω ήμουν υπ’ αριθμόν ένα εχθρικό πρόσωπο για τη Novartis. Πλήρωναν χρήματα για να με πολεμήσουν», τόνισε. Σημείωσε επίσης ότι είναι εκείνος που έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσει η έρευνα, σε επίπεδο φαρμάκου, στην Ελλάδα.

«Θα κάνω υπομονή για να λάμψει η αλήθεια» είπε και αναφέρθηκε στις καταθέσεις των μαρτύρων λέγοντας: «Αυτό που είναι συγκεκριμένο για εμένα και προκύπτει από κάποιες καταθέσεις των μαρτύρων στις αμερικανικές αρχές, είναι ότι η Novartis δεν ήταν ευχαριστημένη από τις υπηρεσιακές μου αποφάσεις και προσπαθούσε να με παρακάμψει, και ότι πρώτη φορά η εταιρεία συναντούσε τέτοιο εμπόδιο, και ότι πλήρωνε λεφτά σε ΜΜΕ για να με πολεμήσουν».

marios-salmas


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ