Κοτζιάς: Ποτέ δεν δήλωσα ότι πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι ένοχοι

Κοτζιάς: Ποτέ δεν δήλωσα ότι πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι ένοχοι

«Ποτέ δεν δήλωσα ότι πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι ένοχοι», δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς αναφερόμενος στα πρόσωπα που αναφέρονται στη δικογραφία, κατά τη συζήτηση στη βουλή για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis. Ο υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι αυτό που είχε πει, ήταν πως «η δικαιοσύνη θα βρει ποιος είναι ένοχος και […]

«Ποτέ δεν δήλωσα ότι πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι ένοχοι», δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς αναφερόμενος στα πρόσωπα που αναφέρονται στη δικογραφία, κατά τη συζήτηση στη βουλή για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis.

Ο υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι αυτό που είχε πει, ήταν πως «η δικαιοσύνη θα βρει ποιος είναι ένοχος και ποιος αθώος». «Αυτό ενόχλησε;», διερωτήθηκε.

«Τρία χρόνια κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση με ψέματα, με συκοφαντίες, με δολοφονίες χαρακτήρα. Τους ενοχλούν δύο πράγματα. Σας ενοχλεί ότι υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την κυβέρνηση που θέτουν το καθήκον πάνω από τον εαυτό τους, που δεν τους κρατά κανείς και μπορούν να λένε τη γνώμη τους», είπε ο κ. Κοτζιάς.

kotzias3_9


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ