Έβγαλαν πιστόλι στον Ουάρντα

Έβγαλαν πιστόλι στον Ουάρντα

Δύο οπλισμένοι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Αμρ Ουάρντα, στην Καισαριανή. Από θαύμα σώθηκε ο Αιγύπτιος που κατάφερε να τους ξεφύγει. Σοκαρισμένος απο το περιστατικό, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία

Τρομακτικό περιστατικό, απο εκείνα που νομίζει κανείς ότι συμβαίνουν μόνο στις… ταινίες. Ο Αμρ Ουάρντα  έζησε τον τρόμο πριν απο λίγες ώρες στην Καισαριανή όταν δέχτηκε επίθεση απο δύο οπλισμένους κουκουλοφόρους. Το συμβάν έγινε στην περιοχή της Καισαριανής και ο Αιγύπτιος γλίτωσε μάλλον απο… θαύμα.

Ο άσος του Ατρομήτου πήγαινε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του όταν δύο κουκουλοφόροι τον πλησίασαν και άρχισαν να τον απειλούν, με τον έναν να κρατάει μαχαίρι και τον άλλον πιστόλι. Ο Ουάρντα δεν έχασε την ψυχραιμία του και κατάφερε να τους ξεφύγει μπαίνοντας λίγα μέτρα πιο κάτω σε ένα κοντινό μαγαζί. Από εκεί κάλεσε και την αστυνομία στην οποία και έδωσε κατάθεση.

Ο Αιγύπτιος ενημέρωσε και τους ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου, που κινητοποιήθηκαν άμεσα για να δουν αν είναι όλα καλά με την υγεία και την ψυχική κατάσταση του παίκτη. Η διαδικασία της κατάθεσης ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα με άνθρωπο της ομάδας να τον συνοδεύει στο σπίτι του, ενώ ο ίδιος ο Ουάρντα είναι σε κατάσταση σοκ μετά το τραγικό περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει διαπιστωθεί αν το κίνητρο ήταν η ληστεία, ή κάτι άλλο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ