«Ο Γ. Κουμουτσάκος να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του για εθνικά θέματα» δηλώνει κυβερνητικός αξιωματούχος

«Ο Γ. Κουμουτσάκος να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του για εθνικά θέματα» δηλώνει κυβερνητικός αξιωματούχος

Συστάσεις στον τομεάρχη Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο να είναι προσεκτικός, όταν κάνει δηλώσεις για εθνικά θέματα, απηύθυνε κυβερνητικός αξιωματούχος. «Θα περίμενε κανείς, τουλάχιστον για εθνικά θέματα, ο κ. Κουμουτσάκος να διαβάζει προσεκτικά τα όσα έχει ήδη πει ο πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, πριν κάνει δηλώσεις που εκθέτουν τόσο τον ίδιο, όσο και […]

Συστάσεις στον τομεάρχη Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο να είναι προσεκτικός, όταν κάνει δηλώσεις για εθνικά θέματα, απηύθυνε κυβερνητικός αξιωματούχος.

«Θα περίμενε κανείς, τουλάχιστον για εθνικά θέματα, ο κ. Κουμουτσάκος να διαβάζει προσεκτικά τα όσα έχει ήδη πει ο πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, πριν κάνει δηλώσεις που εκθέτουν τόσο τον ίδιο, όσο και το κόμμα του» ανέφερε ο αξιωματούχος.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «μετά από την πειρατική ενέργεια σε βάρος ελληνικού σκάφους, μέσα στα χωρικά μας ύδατα στα Ίμια, η Άγκυρα μεταφέρει τώρα τις προκλήσεις στο Καστελόριζο. Ταυτόχρονα συνεχίζει να εμποδίζει την έναρξη γεωτρήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ, παραβιάζοντας κατάφορα το Διεθνές Δίκαιο».

«Με αυτά τα δεδομένα, η Νέα Δημοκρατία θεωρεί αδιανόητο ότι στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Έλληνας Πρωθυπουργός με τον Τούρκο ομόλογο του ο κ. Τσίπρας δεν επεσήμανε τα αυτονόητα: Ότι για την Ελλάδα δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες, ότι τα Ίμια είναι Ελληνικά και ότι η Ελλάδα δεν θα ανεχθεί να αμφισβητούνται με οποιονδήποτε τρόπο τα  κυριαρχικά της δικαιώματα», συμπλήρωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

koumoutsakos-nd


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ