Γ. Βαρουφάκης: «Οφθαλμοφανείς ανοησίες» οι δηλώσεις Βίζερ περί «κόστους» της διαπραγμάτευσης

Γ. Βαρουφάκης: «Οφθαλμοφανείς ανοησίες» οι δηλώσεις Βίζερ περί «κόστους» της διαπραγμάτευσης

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Γ. Βαρουφάκης απαντά στον πρώην πρόεδρο του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ και την προσφιλή του συνήθεια να ανεβάζει κάθε τόσο το «κόστος» της διαπραγμάτευσης που διεξήχθη με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Οικονομικών, το πρώτο εξάμηνο του 2015. «Τι φοβούνται τόσο που επιδίδονται σε οφθαλμοφανείς ανοησίες για το “κόστος” της […]

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Γ. Βαρουφάκης απαντά στον πρώην πρόεδρο του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ και την προσφιλή του συνήθεια να ανεβάζει κάθε τόσο το «κόστος» της διαπραγμάτευσης που διεξήχθη με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Οικονομικών, το πρώτο εξάμηνο του 2015.

«Τι φοβούνται τόσο που επιδίδονται σε οφθαλμοφανείς ανοησίες για το “κόστος” της Ανοιξης του 2015;» έγραψε στο Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με ένα άρθρο από την ιστοσελίδα του κινήματος DiEM25, όπου γίνεται λόγος για «επιμονή στη σπίλωση του Βαρουφάκη» από διάφορα πρόσωπα που εμπλέκονταν στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας το 2015, επειδή «δεν ήταν συνεργάσιμος στις ανορθολογικές επιταγές της τρόικας».

 

 

https://platform.twitter.com/widgets.js


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ