5 Μαρτίου η απόφαση του ΕΣΡ για το MEGA

5 Μαρτίου η απόφαση του ΕΣΡ για το MEGA

Στις 5 Μαρτίου θα κληθεί σε ακρόαση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης η Τηλέτυπος ΑΕ, όποτε θα κριθεί εάν έχει τη δυνατότητα, βάσει του νόμου, να εκπέμπει. Η εταιρεία δεν προσήλθε σε σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου, έχοντας ενημερώσει με υπόμνημα για την προσφυγή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της διαδικασίας του διαγωνισμού των τηλεοπτικών […]

Στις 5 Μαρτίου θα κληθεί σε ακρόαση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης η Τηλέτυπος ΑΕ, όποτε θα κριθεί εάν έχει τη δυνατότητα, βάσει του νόμου, να εκπέμπει.

Η εταιρεία δεν προσήλθε σε σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου, έχοντας ενημερώσει με υπόμνημα για την προσφυγή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της διαδικασίας του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, και η οποία θα εκδικαστεί μαζί με τις προσφυγές των καναλιών ΣΚΑΙ, ALPHA, STAR, ANT1 στις 2 Μαρτίου.

Στα γραφεία του ΕΣΡ προσήλθαν εκπρόσωποι των καναλιών ΑΡΤ και Μακεδονία, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για θεματικούς και περιφερειακούς σταθμούς.

Σύμφωνα με τον νόμο 4339, μετά τρίμηνης παρέλευσης από την προκήρυξη του διαγωνισμού όσα κανάλια δεν διαθέτουν άδεια παύουν να εκπέμπουν. Στις 27 Φεβρουαρίου το ΕΣΡ θα διεξάγει διάσκεψη προκειμένου να αποφανθεί για τους δύο παραπάνω τηλεοπτικούς σταθμούς.

τηλεοπτικές άδειες


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ