Brexit: Η Deutsche Bank θα μετακινήσει λιγότερους εργαζόμενους απ’ ό,τι κάποιοι εκτιμούσαν

Brexit: Η Deutsche Bank θα μετακινήσει λιγότερους εργαζόμενους απ’ ό,τι κάποιοι εκτιμούσαν

Η Deutsche Bank αναμένει να μετακινηθεί πολύ λιγότερο προσωπικό (σε σχέση με κάποιες εκτιμήσεις…) από το Λονδίνο προς την ηπειρωτική Ευρώπη μετά την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. «Δεν θα μετακινηθούν χιλιάδες, αλλά μάλλον εκατοντάδες», δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ο Στέφαν Χουπς, επικεφαλής της Διεύθυνσης Κεφαλαιαγορών της Deutsche Bank στη Γερμανία. Ενώ η […]

Η Deutsche Bank αναμένει να μετακινηθεί πολύ λιγότερο προσωπικό (σε σχέση με κάποιες εκτιμήσεις…) από το Λονδίνο προς την ηπειρωτική Ευρώπη μετά την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Δεν θα μετακινηθούν χιλιάδες, αλλά μάλλον εκατοντάδες», δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ο Στέφαν Χουπς, επικεφαλής της Διεύθυνσης Κεφαλαιαγορών της Deutsche Bank στη Γερμανία.

Ενώ η τράπεζα δεν είχε ποτέ διευκρινίσει πόσοι ακριβώς εργαζόμενοι θα μετακινούνταν από το Λονδίνο μετά το Brexit, υψηλόβαθμος αξιωματούχος είχε δηλώσει πέρυσι ότι ίσως επηρεαστούν έως και 4.000 άτομα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο διευθύνων σύμβουλος Τζον Κράιαν δήλωσε σε εφημερίδα ότι αρχικά πολλές εκατοντάδες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στη Φρανκφούρτη, καθώς και σε άλλες πόλεις όπως το Μιλάνο και το Παρίσι.

deutsche-bankLondon


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ