Εισβολή Χρυσαυγιτών στο δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Εισβολή Χρυσαυγιτών στο δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Εισβολή μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης στο στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο, οδήγησε στην διακοπή της συνεδρίασης. «Είναι άξιος της πλήρους περιφρόνησης μου. Με τέτοιου είδους ανθρώπους δεν μπορώ να συναναστραφώ», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αναφερόμενος στον επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής», Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Μετά την άρνηση του δημοτικού συμβουλίου να συζητηθεί το […]

Εισβολή μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης στο στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο, οδήγησε στην διακοπή της συνεδρίασης.

«Είναι άξιος της πλήρους περιφρόνησης μου. Με τέτοιου είδους ανθρώπους δεν μπορώ να συναναστραφώ», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αναφερόμενος στον επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής», Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Μετά την άρνηση του δημοτικού συμβουλίου να συζητηθεί το αίτημα του κ.Ματθαιόπουλου για το «σκοπιανό», εισέβαλαν στην αίθουσα μέλη της Χρυσής Αυγής, κρατώντας πανό, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία και πετώντας φειγ βολάν.

Λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, διέκοψε προσωρινά τη συζήτηση προκειμένου να αποχωρήσουν τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης. Μεταξύ των στελεχών της Χρυσής Αυγής ήταν οι βουλευτές Αντώνης Γρέγος και Χρήστος Χατζησάββας και ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Νίκος Χρυσομάλλης.

capture_64

Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ