Κ. Καραμανλής: Συνάντηση με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου

Κ. Καραμανλής: Συνάντηση με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου

Συνάντηση με εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων ανά την υφήλιο είχε στο γραφείο του στην πλατεία Μαβίλη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Η συνάντηση κράτησε περίπου 25 λεπτά και κύριο θέμα συζήτησης ήταν αυτό της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Η Νίνα Γκατζούλη, συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, εξερχόμενη δήλωσε ότι απορρίπτει κάθε σύνθετη ονομασία και εμμένει στην απόφαση […]

Συνάντηση με εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων ανά την υφήλιο είχε στο γραφείο του στην πλατεία Μαβίλη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Η συνάντηση κράτησε περίπου 25 λεπτά και κύριο θέμα συζήτησης ήταν αυτό της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Η Νίνα Γκατζούλη, συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, εξερχόμενη δήλωσε ότι απορρίπτει κάθε σύνθετη ονομασία και εμμένει στην απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών το 1992, δηλαδή να μην περιέχει η ονομασία με κανένα τρόπο τον όρο «Μακεδονία».

Το ίδιο ανέφερε σε δηλώσεις του και ο Παναγιώτης Μπαλτατζής, γγ του Ελληνο-Αμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου και πρώην αντιπρόεδρος Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής. Επίσης, είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε σχετική δήλωσή του προ ημερών, ότι δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος.


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ