Σερβία: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας μετά τη δολοφονία Ιβάνοβιτς

Σερβία: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας μετά τη δολοφονία Ιβάνοβιτς

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας εξαιτίας της δολοφονίας του Σέρβου πολιτικού Όλιβερ Ιβάνοβιτς στο Κόσοβο. Με εντολή του αποχώρησε και η σερβική αντιπροσωπεία από τον διάλογο με την Πρίστινα που ξεκίνησε σήμερα στις Βρυξέλες, έπειτα από διακοπή δεκατριών μηνών. Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς αυτή την ώρα δίνει συνέντευξη […]

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας εξαιτίας της δολοφονίας του Σέρβου πολιτικού Όλιβερ Ιβάνοβιτς στο Κόσοβο.

Με εντολή του αποχώρησε και η σερβική αντιπροσωπεία από τον διάλογο με την Πρίστινα που ξεκίνησε σήμερα στις Βρυξέλες, έπειτα από διακοπή δεκατριών μηνών.

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς αυτή την ώρα δίνει συνέντευξη Τύπου όπου θα τοποθετηθεί για την δολοφονία του Όλιβερ Ιβάνοβιτς και θα ανακοινώσει τη στάση της χώρας του στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται με την κυβέρνηση του Κοσόβου υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο επικεφαλής του γραφείου για το Κόσοβο της σερβικής κυβέρνησης Μάρκο Τζούριτς χαρακτήρισε την δολοφονία Ιβάνοβιτς τρομοκρατική πράξη. « Η δολοφονία του Όλιβερ Ιβάνοβιτς αποτελεί εγκληματική, τρομοκρατική πράξη με σκοπό να προκληθεί χάος στο βόρειο Κόσοβο. […] Όποιος κι αν ευθύνεται για την δολοφονία αυτή, αλβανός ή σέρβος εγκληματίας, πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη,» αναφέρει στη δήλωσή του ο Μάρκο Τζούριτς.


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ