Θ. Θεοχαρόπουλος: Στον αέρα η πρώτη κατοικία από την 1η Μαΐου

Θ. Θεοχαρόπουλος: Στον αέρα η πρώτη κατοικία από την 1η Μαΐου

«Υπάρχει θέμα που πρέπει να λυθεί με την αποπομπή του κ. Ζουράρι, ταυτοχρόνως, όμως, δεν μπορεί η κυβέρνηση να αντιδρά μόνο όταν το ζητά η Εκκλησία (περίπτωση Φίλη) ή οι ομάδες», ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Πρόσθεσε επίσης ότι στην πολιτική αντιπαράθεση πρέπει, επιτέλους, να επιστρέψει η κοινή λογική […]

«Υπάρχει θέμα που πρέπει να λυθεί με την αποπομπή του κ. Ζουράρι, ταυτοχρόνως, όμως, δεν μπορεί η κυβέρνηση να αντιδρά μόνο όταν το ζητά η Εκκλησία (περίπτωση Φίλη) ή οι ομάδες», ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Πρόσθεσε επίσης ότι στην πολιτική αντιπαράθεση πρέπει, επιτέλους, να επιστρέψει η κοινή λογική και ένας τρόπος αντιπαράθεσης όχι διχαστικός. «Τι διαφορά έχει ο λόγος του κυρίου Πολάκη; Η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα αυτό, απλώς αναγκάζεται σε ορισμένες περιπτώσεις να αντιμετωπίσει ανάλογα θέματα και μάλιστα με τον απροκάλυπτο κυνισμό για απόφαση μετά την ψήφιση», σημείωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Ειδικότερα για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι« δεν κυριαρχεί η κοινή λογική, δηλαδή να είμαστε μακριά από συλλαλητήρια, μακριά από δημοψηφίσματα που έχουν ταλαιπωρήσει τη χώρα και δείχνουμε ότι δεν μάθαμε τίποτα. Να υπάρξει μία σύνθετη ονομασία για χρήση έναντι όλων, να υπάρξει μία λύση στο θέμα αυτό και να μην υπάρχουν νέοι Μακεδονομάχοι, όπως βλέπουμε καθημερινά τόσο στην κυβέρνηση τον κ. Καμμένο όσο και στην αντιπολίτευση τον κ. Λεβέντη. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».

Σε ό,τι αφορά το πολυνομοσχέδιο, επισήμανε ότι πρόκειται για αδιέξοδη κυβέρνηση που δεν προσπάθησε ποτέ να αλλάξει, ουσιαστικά, τις πολιτικές της προς μία προοδευτική κατεύθυνση, φέρνοντας ως παράδειγμα πως «αντί για βιώσιμη ανάπτυξη, τους ενδιαφέρουν μόνο τα καζίνο».

Επίσης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση αποδέχθηκε πως δεν προστατεύεται ρητά η πρώτη κατοικία για χρέη στο Δημόσιο, από την 1η Μαΐου, ενώ νομοθετεί την εξαίρεση για τα μέλη της διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) από την υποβολή «πόθεν έσχες», με νομοθετική βελτίωση. «Όταν δημιούργησαν τέτοια φασαρία με τα “πόθεν έσχες” των δικαστών, και βεβαίως όλοι πρέπει να υποβάλλουν “πόθεν έσχες”, δεν είναι δυνατόν την ίδια ώρα να δέχονται κάτι τέτοιο κατευθείαν επειδή τους το ζητάνε οι δανειστές, χωρίς να το διαπραγματεύονται καθόλου και να το φέρνουν με τέτοιο πονηρό τρόπο στη Βουλή, την Παρασκευή το βράδυ, λες και δεν θα το αντιληφθούμε, επειδή το νομοσχέδιο είναι 1.500 σελίδες. Είναι απαράδεκτοι», ανέφερε.

thanasistheocharopoulos

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ