Το «δώρο» του Γιώργη στον Λουτσέσκου

Το «δώρο» του Γιώργη στον Λουτσέσκου

Μπορεί να παίζει... εντός έδρας, ωστόσο το γεγονός παραμένει ότι ο Γιώργης Σαββίδης ήταν ο μοναδικός Ελληνας παράγοντας που έδωσε το παρόν στην κλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ στη Μόσχα.

Στη χλιδάτη τελετή που έγινε στο παλάτι του Κρεμλίνου, παρόντες ήταν περισσότεροι από 6.000 καλεσμένοι από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Η ποδοσφαιρική ελίτ ήταν την Παρασκευή στη Μόσχα και από την Ελλάδα ο μόνος παράγοντας που βρέθηκε δίπλα στους κορυφαίους του κόσμου, ήταν ο Γιώργης Σαββίδης, ο οποίος όχι μόνο διεύρυνε τον κύκλο των ποδοσφαιρικών γνωριμιών του, αλλά είναι βέβαιο ότι θα προχώρησε σε σημαντικές επαφές.

Αλλά βρε Γιώργη, τη φωτογραφία με τον δάσκαλο Φερνάντο Σάντος τι την ήθελες; Να τη βγάλεις, δε λέω, να μιλήσεις με τον Φερνάντο που στην τριετία που κάθισε στον ηλεκτρικό πάγκο του ΠΑΟΚ τον έφερε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε εποχές που μοναδικός επενδυτής στον Δικέφαλο ήταν ο κόσμος του. Να τον ρωτήσεις πώς μπόρεσε και κουμάνταρε μαεστρικά όλους τους σκληρούς που είχε υπό τις οδηγίες του. Ολους τους τρελούς κι «επαναστάτες χωρίς αιτία» που αγαπήθηκαν όσο ελάχιστοι στην Τούμπα. Τον Πάμπλο Γκαρσια, τον Σέρτζιο Κονσεϊσαο, τον Βλάνταν Ιβιτς, τον Βιεϊρίνια, τον Μουσλίμοβιτς και τ’ άλλα παιδιά.

Αλλά βρε παιδί μου, έπρεπε να την ανεβάσεις αμέσως τη φωτογραφία; Επικοινωνία ασκείς (ο μόνος από τον ΠΑΟΚ εδώ που τα λέμε), δεν τον καταλαβαίνεις τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση όταν την επόμενη ημέρα ο Ραζβάν Λουτσεσκου που τόσο στηρίζεις, παίζει το… κεφάλι του στην Ξάνθη;

Ανεβάζεις τη φωτογραφία την ημέρα που ακόμη δεν έχει κάτσει η σκόνη από το φλερτ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη; Σκέφτηκες τον κακόμοιρο τον Ραζβάν Λουτσεσκου που ταξιδεύει στα παλιά γνώριμα μέρη του, χωρίς τους… υπερπαίκτες -των πέντε ηπείρων και των εφτά θαλασσών όπως μας τους παρουσίαζαν πριν μερικούς μόλις μήνες- Σαμπράνο, Πρίγιοβιτς, Ρέι, Μαουρίσιο; Εμεινε ο έρμος ο Ραζβάν να παλεύει με τους ντεφορμέ Βιεϊρίνια και Μακ απ’ τους καινούριους.

Λίγη ώρα έμεινε και η Θεσσαλονίκη θα ξέρει αν η Θύρα 4 δώσει παράταση στον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς νωπή είναι ακόμη η ανακοίνωση που εξέδωσε εξαπολύοντας τα φαρμακερά λεκτικά βέλη της στον «κοιμισμένο» προπονητή του ΠΑΟΚ και τον ποδοσφαιρικό οργανισμό γενικότερα.

Αλλά για να μην κατηγορούμε τον Γιώργη Σαββίδη, μπορεί να είναι ήδη ένα βήμα πιο μπροστά και η φωτογραφία με τον Σάντος να αποτελεί ένα απλό τρικ για να κατευθύνει την κουβέντα που ενδέχεται να ανοίξει σε λίγες ώρες, προς την «επόμενη ημέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ