Κυριάκο don’t worry, be happy

Κυριάκο don’t worry, be happy

Πάνω που ήρθε ο απογευματινός καφές χθες, είχε και κάποια ανούσια ματσάκια Κυπέλλου, ήρθε και η μεγάλη είδηση. Ο βασιλιάς της επικοινωνίας της Θεσσαλονίκης, ο μοναδικός «επιζών» στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα χρόνια του Μπατατούδη και του Γούμενου, ο Κυριάκος Κυριάκος, με ανάρτησή του στο Facebook απ’ όπου χαράσσει και τη… μοντέρνα επικοινωνία του ΠΑΟΚ, έκανε αναφορά για χορηγούμενες αναρτήσεις. Δεν μας κατονόμασε ο μπαγάσας – σε αντίθεση με τον βασικό επικοινωνιολόγο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον υιό Σαββίδη τον Instagramer – αλλά το πιάσαμε το υπονοούμενο.

Βλέπετε είμαστε καινούριοι στον ωκεανό του διαδικτύου και ακολουθούμε τις βασικές πρακτικές με τα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας. Θα μπορούσα κι εγώ να γράφω καμιά «κατινιά» που και που στον λογαριασμό μου στο Facebook, αλλά να, κάποιοι που γνωρίζουν αυτόν τον νέο κόσμο της επικοινωνίας λιγουλάκι καλύτερα, μας πρότειναν άλλους δρόμους και άλλες πρακτικές. Όπως για παράδειγμα είναι η διαφήμιση των άρθρων μας. Όλων των άρθρων μας που θεωρούμε ότι είναι χαρακτηριστικά της ενημερωτικής ιστοσελίδας μας.

Εντάξει, αυτά μπορεί να είναι ψιλά γράμματα για τον Κυριάκο από τον Βόλο, που είμαι σίγουρος ότι θα έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στον ελληνικό Τύπο. Τι, όχι; Τέλος πάντων, σήμερα μπορεί να δει για παράδειγμα χορηγούμενη και την είδηση που αφορά στο δικό του ποστάρισμα!

Βέβαια αν έψαχνε, θα έβλεπε ότι υπήρχαν και άλλες χορηγούμενες ειδήσεις. Όπως αυτή που ο υιός Σαββίδη τα έχωνε στην ιστοσελίδα to10.gr, αλλά και του ιδίου του Κυριάκου. Aλλά είπαμε, ψιλά γράμματα αυτά για τον Κυριάκο, που προφανώς ήθελε να δείξει στον έτερο επικοινωνιολόγο του ΠΑΟΚ (τον Ιnstagramer, ντε) πώς γίνεται η… σωστή δουλειά.

Αλλά ρε Κυριάκο αγόρι μου, καν’ το σωστά τουλάχιστον, μη ντρέπεσαι, βάλε το ονοματάκι του to10.gr , βάλε λίγο πλάτη τώρα που είμαστε στην αρχή. Να σου πω μια καλή ιδέα; Λίγο διαπλεκόμενη είναι, αλλά εντάξει, νομίζω ότι θα δείξει κατανόηση ο κόσμος. Να, εγώ θα χορηγώ όλες σου τις αναρτήσεις και τις ειδήσεις που θέλεις να προωθούνται, αρκεί όταν πετάς αυτές τις γλυκές κακιούλες σου να μας αναφέρεις με το όνομά μας; Ε, τι λες;

Τον Κυριάκο δεν τον ήξερα, όπως και οι περισσότεροι εδώ στην «κακιά» πρωτεύουσα μιας και η επικοινωνία του ΠΑΟΚ κινούνταν στα ίδια ρηχά νερά με την ομάδα τις περασμένες δυο δεκαετίες. Τώρα που… άνοιξαν οι δουλειές ελέω Ιβάν, μάθαμε και τον Κυριάκο. Οπότε ας τον κρατήσουμε happy, για να μην κλαψουρίζει στα social media. Αμαρτία είναι.

Το mail μου δεν είναι κρυφό, το τηλέφωνό μου επίσης το μαθαίνει κανείς εύκολα, ένα μηνυματάκι είναι αρκετό. Μου το στέλνει και του χορηγώ όποια είδηση θέλει. Καμιά ανάρτησή του ή δήλωσή του δεν θα πηγαίνει χαμένη.

Τώρα βέβαια, αν ζηλέψουν ο Καραπαπάς, ή ο Δημάτος, ή ο Γαρρής που έχουν αντίστοιχο ρόλο σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο. Δεν θα τους προσέξουμε. Μόνο τον Κυριάκο – γιατί ένας είναι ο Κυριάκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ