Volley League : Ντέρμπι Πελοποννήσου στο ανανεωμένο Κουκούλι

Volley League : Ντέρμπι Πελοποννήσου στο ανανεωμένο Κουκούλι

Το ντέρμπι της Πελοποννήσου μεταξύ της Παναχαϊκής και του Παμβοχαϊκού στο ανακαινισμένο γυμναστήριο στο Κουκούλι ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Volley League.

Η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί τον Παμβοχαϊκό στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής που είναι προγραμματισμένο για σήμερα στις 19:00. Το ματς ξεχωρίζει για το βαθμολογικό του ενδιαφέρον αλλά και για την ανανέωση των δύο ομάδων.

Αμφότερες οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα και με τον ερχομό του 2018 ελπίζουν σε αγωνιστική ανάκαμψη και νέα αρχή στο τέλος του Α΄γύρου. Η Παναχαϊκή είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμα νίκη αλλά έχει αποδείξει πως είναι ικανή πως μπορεί να ανατρέψει την βαθμολογική της θέση.

Η ομάδα της Πάτρας θέλει να κάνει δεύτερη αρχή στο πρωτάθλημα κάνοντας ποδαρικό στο ανακαινισμένο Κουκούλι όπου τοποθετήθηκε τάραφλεξ για βόλεϊ και χάντμπολ. Στον πάγκο της θα έχει νέο προπονητή τον Σταύρο Σταματόπουλο που αποχώρησε από τον Απόλλων Πατρών και θα είναι μαζί με την Έλενα Σαρλή. Το ρόστερ θα ενισχυθεί με τον Γιάννη Λιβαθηνό ο οποίος μετά από τέσσερις μήνες στον ΑΟΠ Κηφισιάς επιστρέφει στα γνωστά λημέρια του.

Ο Παμβοχαϊκός προέρχεται από τη νίκη επί της Κηφισιάς με 3-2 σετ και σε τέσσερις εκτός έδρας δοκιμασίες έχει νικήσει μόνο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης 3-2 σετ. Με 8 βαθμούς μοιράζεται την 10η θέση με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ