Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Νίκος Ζουπάνης

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Νίκος Ζουπάνης

Ο διεθνής διαγώνιος υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Ζουπάνη για έναν ακόμη χρόνο ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ο διεθνής διαγώνιος βρίσκεται στους Πειραιώτες από το καλοκαίρι του 2016 και θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα και τη νέα σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τόνισε ότι είναι χαρούμενος που θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, ευχαρίστησε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη του και ευχήθηκε η νέα σεζόν να είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά ο Ολυμπιακός δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Η ομάδα θέτει υψηλούς στόχους που πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε κατάλληλα και θα έχουμε ακόμη καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία και μία επιτυχημένη χρονιά!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζουπάνη. Ο διεθνής διαγώνιος, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ