Παντακίδης: «Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την αγάπη του»

Παντακίδης: «Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την αγάπη του»

Ο 33χρονος μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και ευχαρίστησε τον κόσμο του Δικεφάλου για τη στήριξή του.

Τους λόγους που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την ενεργό δράση εξήγησε ο Γιάννης Παντακίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο Ελληνας άσος έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ΠΑΟΚ και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου ο Δικέφαλος να κατακτήσει τίτλους και να πετύχει σπουδαίες διακρίσεις. Ο 33χρονος εξήγησε ότι η απόφασή του οφείλεται στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα και ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την αγάπη του και στήριξή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει στην ζωή μου. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα, γιατί πρέπει να αποχωριστώ από την δεύτερη μου οικογένεια, τον ΠΑΟΚ. Αναγκαστικά. Σίγουρα στο γήπεδο θα βρίσκομαι όπως και σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ για να βοηθήσω από την κερκίδα τις ομάδες μας.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, θα μου φανεί ακόμα πιο δύσκολο κατά τα τέλη του Αυγούστου όταν θα αρχίσει η προετοιμασία δηλαδή της ομάδας. Πρέπει να το συνηθίσω και εγώ, αυτή την κατάσταση που θα υπάρχει πλέον στη ζωή μου.

Από την στιγμή που ήρθε ο τραυματισμός μου, ακολούθησαν κάποιες εξετάσεις στους γιατρούς, μέρα με τη μέρα όλα πήγαιναν καλύτερα, αλλά περιμέναμε κάποιες περαιτέρω εξετάσεις, όπου έπρεπε να πάρω την εν λόγω απόφαση.

Δυστυχώς το να σταματήσω το βόλεϊ είναι αρκετά δύσκολο για εμένα, με την υγεία δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Αγωνιστικά δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα πλέον.

Έβλεπα την αγάπη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά αυτό που έγινε χθες με τα δεκάδες μηνύματα που πήρα, δεν το περίμενα. Τους ευχαριστώ όλους γιατί με τον κόσμο περάσαμε πολλές χαρές αλλά και στεναχώριες. Τους ευχαριστώ όλους και όλοι μαζί να συνεχίσουμε ώστε να φέρουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά σε όλα τα αθλήματα.

Είναι πάρα πολλές οι στιγμές που μου έμειναν. Φυσικά ξεχωρίζει το πρώτο πρωτάθλημα σε ένα γήπεδο που λίγοι περίμεναν να γεμίσει. Αυτή η στιγμή θα μείνει για πάντα στο μυαλό μου.

Στο δωμάτιο στις αποστολές ήμουν πάντα μαζί με τον Δημήτρη Γκαρά, από 16 χρονών που ήμασταν στις εθνικές ομάδες έχουμε περάσει πολλά μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ