Στα ερυθρόλευκα ο Τερβαπόρτι!

Στα ερυθρόλευκα ο Τερβαπόρτι!

Ο Φινλανδός πασαδόρος υπέγραψε για ένα χρόνο στους πρωταθλητές Ελλάδας και τη νέα σεζόν θα φοράει τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Την απόκτηση του 28χρονου διεθνούς Φινλανδού πασαδόρου, Έμι Τερβαπόρτι, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι πρόσθεσαν στο ρόστερ τους έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, o οποίος έχει αποδείξει περίτρανα ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Ο Τερβαπόρτι έχει εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Γαλλία, Βέλγιο και Τουρκία, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Πολωνία με τα χρώματα της Σζέτσιν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Σκανδιναβός άσος δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Πειραιωτών και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του συλλόγου. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος του Ολυμπιακού. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας με πολύ υψηλούς στόχους και στην Ευρώπη. Έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια για το σύλλογο. Παρακολούθησα τον ευρωπαϊκό τελικό του Challenge Cup. Ήταν κάτι φανταστικό με τον κόσμο που είναι τόσο φανατικός και περιμένω να είναι και την νέα σεζόν στο πλευρό μας».

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τερβαπόρτι είναι μονοετούς διάρκειας και πλέον οι Ερυθρόλευκοι «φουλάρουν» για την απόκτηση του Καναδού διαγώνιου, Γκάβιν Σμιτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον  Έμι Τερβαπόρτι. Ο 28χρονος διεθνής Φινλανδός πασόδορος, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ