Για διπλό «μπαμ» στο βόλεϊ πηγαίνει ο Ολυμπιακός (vids)

Για διπλό «μπαμ» στο βόλεϊ πηγαίνει ο Ολυμπιακός (vids)

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση των Έμι Τερβαπόρτι και Γκάβιν Σμιτ, για να ενισχύσουν το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του συλλόγου.

Οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού του τμήματος αποφάνθηκαν πως χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του πασαδόρου αλλά και του διαγώνιου, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Οϊβάνεν. Για αυτόν τον λόγο κατέληξαν σε δύο εγνωσμένης αξίας, διεθνείς με τις χώρες τους, βολεϊμπολίστες.

Πρόκειται για τους Έμι Τερβαπόρτι και Γκάβιν Σμιτ. Ο Τερβαπόρτι είναι ένας 28χρονος, ύψους 1.93μ πασαδόρος, διεθνής και αρχηγός της εθνικής Φινλανδίας. Εκτός από τη χώρα του, έχει αγωνιστεί σε Γαλλία, Βέλγιο και Τουρκία, ενώ για τη σεζόν που μόλις τελείωσε αγωνίστηκε στην πολωνική Σζέτσιν.

Από την άλλη ο Γκάβιν Σμιτ αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου. Ο 32χρονος πανύψηλος διεθνής με την ομάδα του Καναδά αθλητής, ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και είχε μια εξαιρετική πορεία έκτοτε. Έχει όμως ένα μεγάλο «αλλά». Υπέστη δύο φορές στην καριέρα του κάταγμα κνήμης (2013 και 2016) και αναμένεται να εξεταστεί εξονυχιστικά πριν ο Ολυμπιακός συμφωνήσει μαζί του.

Παρακολουθήστε βίντεο από τις καλύτερες στιγμές των δύο υποψήφιων για τον Ολυμπιακό παικτών:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ