Άρης : Παραμένει η Λαμπριάννα Πήττα

Άρης : Παραμένει η Λαμπριάννα Πήττα

Στο τμήμα βόλεϊ των κίτρινων θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν η 20χρονη κεντρικός.

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Λαμπριάννα Πήττα για την επόμενη χρόνια.

Η Πήττα, αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Άρη. Είναι γεννημένη στις 30 Ιανουαρίου το 1998 και έχει ύψος 1.81 και υπήρξε βασικό μέλος της φετινής ομάδας , που έφτασε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος στην Α1 γυναικών. Επίσης, ήταν η αρχηγός της ομάδας των νεανίδων που κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και αναδείχθηκε και η καλύτερη κεντρικός του Final4 του Πανελληνίου νεανίδων.

Η 20χρονη κεντρικός δήλωσε τα εξής για την ανανέωσή της με τον Άρη:

«Ευχαριστώ την οικογένεια του Άρη για την ψήφο εμπιστοσύνης που μου δίνει άλλη μια χρονιά. Με χαροποιεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι συνεχίζω στην ομάδα που έκανα τα πρώτα μου βήματα στο βόλεϊ. Οι προσωπικοί μου στόχοι συνάδουν με αυτούς της ομάδας. Η συμμετοχή στην Ευρώπη είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για τον Άρη. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά, με καλή συνεργασία και χωρίς τραυματισμούς. Ελπίζω και φέτος ο κόσμος μας να μας στηρίξει έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ