Κοντά σε συμφωνία με Ζήση ο Παναθηναϊκός

Κοντά σε συμφωνία με Ζήση ο Παναθηναϊκός

Οι Πράσινοι είναι σε προχωρημένες επαφές με τον διεθνή λίμπερο, όπως επίσης και με τον πρώην κεντρικό του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Πελεκούδα, αλλά και τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Μια… ανάσα από την απόκτηση του διεθνούς λίμπερο, Δημήτρη Ζήση, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 24χρονο άσο, ο οποίος πέρσι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του Φοίνικα Σύρου.

Ο Ζήσης μάλιστα θα αποτελέσει το βασικό λίμπερο της Εθνικής ανδρών στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τον τεχνικό της «γαλανόλευκης», Δημήτρη Ανδρεόπουλου, να τον εμπιστεύεται απόλυτα, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων. Ο διεθνής άσος βρίσκεται, λοιπόν, πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2012-2013. Την επόμενη χρονιά μετακόμισε στον Παμβοχαϊκό, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Σύρου.

Εκτός από τον Ζήση, οι Πράσινοι βρίσκονται πολύ επίσης κοντά στον κεντρικό, Παναγιώτη Πελεκούδα, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Δικεφάλου, αλλά και στον πολύπειρο Βούλγαρο διαγώνιο Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Αν ολοκληρωθούν οι τρεις προσθήκες, τότε ο Παναθηναϊκός θα δυναμώσει πάρα πολύ το ρόστερ του και θα αρχίσει και πάλι να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ