Στον Ολυμπιακό η Ασημίνα Νικολογιάννη

Στον Ολυμπιακό η Ασημίνα Νικολογιάννη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου ενισχύθηκε με την 19άχρονη ακραία, η οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Με τη φανέλα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Ασημίνα Νικολογιάννη. Οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοίνωσαν την πρόσληψη της Ελληνίδας Ακραίας, η οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Η 19χρονη στις πρώτες της δηλώσεις τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, προκειμένου να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του συλλόγου. Παράλληλα, επισήμανε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα και να ζήσει ως παίκτρια του Ολυμπιακού τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ενταχθώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Εύχομαι να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του συλλόγου στο πρόσωπο μου. Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά ακόμα πιο δύσκολο να παραμείνεις εκεί. Αυτό που θέλω είναι να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω έτσι ώστε η ομάδα μου να κατακτήσει όλους τους στόχους της νέας χρονιάς. Οι προσωπικοί μου στόχοι και φιλοδοξίες ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας, ανυπομονώ να ζήσω την ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο γήπεδο!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ασημίνα Νικολογιάννη, η οποία υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Η νεαρή αθλήτρια του βόλεϊ, γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1999 στο Μαρούσι, έχει ύψος 1,80μ και αγωνίζεται ως ακραία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ