Πρωτοφανής τιμωρία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού!

Πρωτοφανής τιμωρία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τιμωρήθηκαν με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, για επεισόδια ένα χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο σε παιχνίδι του τριφυλλιού με τον Εθνικό!

Η Ομοσπονδία Βόλεϊ προχώρησε σε μια πρωτοφανή απόφαση να τιμωρήσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για επεισόδια που έγιναν ένα χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο που αγωνίζονταν οι πράσινοι! Το πειθαρχικό όργανο της ΕΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) επέβαλε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στους δύο «αιωνίους» για το επόμενο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Η απόφαση αυτή δεν έχει προηγούμενο και προκαλεί πολλές απορίες. Το παιχνίδι Παναθηναϊκού-Εθνικού διεξαγόταν 900 μέτρα μακριά από τον χώρο των επεισοδίων, στο κλειστό της Καλλιθέας στις 21 Φεβρουαρίου 2018. Οι οπαδοί του τριφυλλιού επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην περιοχή αφού πρώτα μερικοί από αυτούς αποχώρησαν από το κλειστό όπου διεξαγόταν το ματς.

Η εμπλοκή των οπαδών των δύο ομάδων ήταν πολύ μακριά από το γήπεδο και ως εκ τούτου η τιμωρία των δύο συλλόγων θεωρείται αδικαιολόγητη, μιας και δεν επηρεάστηκε καθόλου η διεξαγωγή της αναμέτρησης. Παρ’ όλα αυτά η αθλητική δικαστής της ομοσπονδίας βόλεϊ τιμώρησε με μία αγωνιστική τις δυο ομάδες.

Η απόφαση αυτή δημιουργεί αυτόματα δεδικασμένο για περιπτώσεις επεισοδίων έξω από τα γήπεδα, πόσο μάλλον με την τιμωρία ομάδας που δεν αγωνίστηκε καν, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ