«Όχι» από Μουστακίδη σε ΠΑΟΚ

«Όχι» από Μουστακίδη σε ΠΑΟΚ

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ και θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Εβρου.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του Ντανιέλε Ρίτσι από τον πάγκο της ομάδας. Οι Θεσσαλονικείς τον τελευταίο καιρό βρισκόντουσαν σε διαπραγματεύσεις με τον προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Θανάση Μουστακίδη και μάλιστα είχαν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον έμπειρο τεχνικό.

Ο κόουτς της ομάδας του Έβρου, ωστόσο, απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Δικεφάλου και προτίμησε να παραμείνει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν οριστικά, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται και πάλι σε αναζήτηση προπονητή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μουστακίδης είναι ένας από τους ανθρώπους του βόλεϊ που έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε εννέα χρόνια, κατακτώντας οκτώ πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης.

Οι Θεσσαλονικείς παράλληλα «τρέχουν» μεταγραφικές υποθέσεις, με τους Ντίμα Φιλίποφ και Χαβιέ Χιμένες να βρίσκονται σε περίοπτη θέση. Ο Ελληνας πασαδόρος και ο Κουβανός ακραίος είναι δύο περιπτώσεις που απασχολούν έντονα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Στόχος της διοίκησης του Δικεφάλου είναι η ομάδα να δυναμώσει, προκειμένου τη νέα σεζόν να «χτυπήσει» στα ίσια τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ